מתכון לאורז עם אטריות וזיתים

 
טיגון האיטריות לפני הבישול הוא זה שגורם לצבעם השחום
טיגון האיטריות לפני הבישול הוא זה שגורם לצבעם השחום צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:29 21/07/2011

למי שלא יודע להחליט מה הוא אוהב יותר, אורז או איטריות - תוספת מצויינת שמשלבת את שניהם יחד עם זיתים שחורים וירוקים

 
 
 
 
 

מתאים ל-4 סועדים

 

מצרכים:

1 ו-1/5 כוסות אורז

1/2 כוס אטריות דקות למרק

1/2 כוס זיתים מגולענים ירוקים ושחורים

2 כוסות מים

מלח ופלפל

שמן בתרסיס

 

אופן הכנה:

  • קוצצים את הזיתים.
  • מטגנים בסיר אטריות וזיתים עם שמן.
  • מוסיפים אורז, מים, מלח ופלפל.
  • מבשלים במשך 30 דקות בסיר מכוסה על להבה נמוכה.
  • מגישים בצורת עוגה על תבנית משומנת בשמן.

 

לתכנית המלאה >>

 

למתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו בקר וטפנד זיתים

עוף עם זיתים

עלי מנגולד ממולאים בבשר

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.