מתכון לכרעי עוף עם זיתים

 
12 זיתים מכל ארבעת הסוגים. אבל מי סופר?
12 זיתים מכל ארבעת הסוגים. אבל מי סופר? צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:30 21/07/2011

כרעי עוף וזיתים מכל הסוגים והצבעים בשילוב שום ורוזמרין בתנור. מנה מעולה לחובבי הזיתים

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 יחידות כרעי עוף

12 זיתי טאסוס מגולענים

12 זיתי קלמטה מגולענים

12 זיתים דפוקים מרים מגולענים

12 זיתים ירוקים מגולענים

12 שיני שום

12 צלפים

1/2 כוס שמן זית או אבוקדו

1 ענף רוזמרין

1 כפית זרעי קימל

 

אופן הכנה:

  • מסדרים את כל החומרים בתבנית צלייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך שעה.
  • ב- 20 הדקות האחרונות עוטפים אתהתבנית בנייר כסף, כדי שהעוף לא ייצלה יתר על המידה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

למתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו בקר וטפנד זיתים

אורז עם אטריות וזיתים

עלי מנגולד ממולאים בבשר

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.