מתכון לעלי מנגולד במילוי בשר

 
מומלץ להגיש עם אורז
מומלץ להגיש עם אורז צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:30 21/07/2011

מתכון מיוחד לאוהבי הממולאים. עלי מנגולד במילוי תערובת של בשר הודו טחון עם בצל מטוגן ושום

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/4 ק"ג בשר הודו טחון

חבילת עלי מנגולד

2 בצלים קטנים

4 שיני שום כתושות

פרוסת לחם רטובה

פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

1 בצל

לימון

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • שוטפים את עלי המנקולד, מנקים אותם ומורידים מהם את הגזע הלבן.
  • חולטים במים רותחים את העלים הירוקים ל 1-2 דקות.
  • קוצצים את הבצל ושיני השום.
  • מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל קצוץ, שיני השום, מלח, פלפל, פרוסת הלחם והביצה.
  • לוקחים חצי עלה ומגלגלים את תערובת הבשר.
  • קוצצים בצל, שתי שיני שום ואת הגבעולים הלבנים.
  • בסיר שטוח מאדים מעטה את הבצל והשום.
  • מכניסים את הגבעולים הלבנים הקצוצים, ממלאים כוס מים רותחים, מלח, פלפל.
  • כשרותח מכניסים את העלים הממולאים פנימה.
  • אחרי חצי שעה סוחטים פנימה מיץ מלימון שלם, מבשלים עוד 10 דקות.

 

לתכנית המלאה >>

 

למתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו בקר וטפנד זיתים

עוף עם זיתים

אורז עם אטריות וזיתים

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.