מתכון לטראפלס שוקולד - תפוז

 
ניתן לגלגל כל כדור בציפוי שונה לפי הטעם
ניתן לגלגל כל כדור בציפוי שונה לפי הטעם צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:47 22/07/2011

כדורי שוקולד מושחתים בניחוח תפוז שירוממו את מצב הרוח. ניתן לאחסן בכלי אטום במקרר ולהגיש כשמתחשק משהו מתוק

 
 
 
 
 

מצרכים:

250 מ"ל שמנת מתוקה

50 מ"ל כוס חלב
גרידה מתפוז בינוני

200 גרם שוקולד מריר

100 גרם שוקולד חלב

3 כפות ליקר תפוז (קוואנטרו)
100 גרם חמאה

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את שני סוגי השוקולד.
  • מחממים שמנת מתוקה, חלב וגרידה עד לסף רתיחה.
  • יוצקים את השמנת דרך מסננת על השוקולדים ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את הליקר, מערבבים ומשאירים לצינון כשעה בטמפרטורת החדר (עד שיהיה בחום גוף).
  • מוסיפים את החמאה ומערבבים בעזרת בלנדר מוט עד לאחידות.
  • מעבירים למגש ועוטפים בניילון נצמד. משאירים לשעתיים בטמפרטורת החדר או חצי שעה במקרר.
  • יוצרים מהתערובת כדורים וטובלים בציפויים שונים: אבקת קקאו, אבקת סוכר, אגוזים קצוצים ועוד.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סופלה שוקולד עם "הפתעה משכרת"

מוס שוקולד ודובדבנים שיכור

מוס שוקולד לבן ופירות אדומים

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.