מתכון למוס שוקולד לבן ופירות אדומים

 
ניתן להחליף את השוקולד הלבן במריר
ניתן להחליף את השוקולד הלבן במריר צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:47 22/07/2011

מוס שוקולד לבן תמיד טעים לאכול, אבל כשהוא נאפה בתבנית בצורת לב עם פירות יער אדומים, ההנאה אפילו כפולה

 
 
 
 
 

תבניות לב בקוטר 7 ס"מ - מתאים ל- 6 מנות

 

מצרכים לבסיס:
100 גרם קורנפלקס
100 גרם שוקולד לבן מומס


מוס שוקולד לבן:

150 גרם שוקולד לבן

1 מכל שמנת מתוקה

7 גרם ג'לטין (חצי שקית)

4 כפות מים בטמפ' החדר

1 מכל שמנת מתוקה

60 גרם (חצי סלסלה) פירות יער אדומים

 

ציפוי שוקולד לבן:

200 גרם שוקולד לבן

1/2 מכל שמנת מתוקה

 

אופן הכנה בסיס:

  • מערבבים כך שהשוקולד הלבן יעוטף את הקורנפלקס.
  • בעזרת כף מניחים בתחתית התבניות האישיות בצורת לב .

 

מוס שוקולד לבן:

  • מערבבים את הג'לטין והמים.
  • מחממים מכל שמנת מתוקה לסף רתיחה ושופכים לקערת השוקולד הלבן, ומערבבים לאחידות.
  • משלבים פנימה את הג'לטין המומס. מכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מקציפים את המכל הנוסף של השמנת המתוקה לקצפת רכה ומקפלים אותו פנימה לתערובת השוקולד הלבן שהתקררה.
  • ממלאים שק זילוף ומזליפים לתבנית הלב האישית עד האמצע ומפזרים פירות אדומים. ממשיכים למלא את המוס עד לקצה גובה התבנית. חוזרים על פעולה זו עם שאר הלבבות.
  • מקפיאים עד לציפוי ולהגשה.

 

ציפוי:

  • מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים לשוקולד הלבן. מערבבים היטב עם מרית ומקררים עד לחום גוף, ומצפים את המוס.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סופלה שוקולד עם "הפתעה משכרת"

מוס שוקולד ודובדבנים שיכור

טראפלס שוקולד - תפוז

 

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.