מתכון לסופלה שוקולד

 
מומלץ להגיש חם עם כדור גלידת וניל
מומלץ להגיש חם עם כדור גלידת וניל צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:48 22/07/2011

עוגת שוקולד אישית הטומנת בתוכה הפתעה - שוקולד נוזלי וחמים עם טעם משכר של רום משובח. מומלץ להגיש עם גלידת וניל בצד

 
 
 
 
 

 8-10 מנות אישיות

 

מצרכים למקפא:
100 מ"ל (1/2 כוס) חלב
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם (1/4 כוס) קוניאק/רום
30 גרם חמאה


לסופלה:
6 חלבונים
50 גרם סוכר
קורט מלח
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
6 חלמונים

 

אופן הכנה המקפא:

  • מרתיחים את החלב ויוצקים לקערת השוקולד, משאירים ל-2 דקות ומערבבים עד לאחידות.
  • מצננים כ-10 דקות ומוסיפים את החמאה.
  • מערבבים עם בלנדר מוט.
  • יוצקים לתבנית שקעים מסיליקון בקוטר 5 ס"מ, ומקפיאים.


סופלה:

  • ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים לאחידות.
  • משלבים פנימה חלמונים.
  • מקציפים חלבונים, סוכר ומלח ומקפלים לתערובת אחידה.


הרכבת הסופלה:

  • יוצקים את תערובת הסופלה לתבניות אפייה אישיות בקוטר 7 ס"מ עד מחצית מגובהן.
  • מכניסים לכל תבנית מקפא ויוצקים את תערובת הסופלה עד 3/4 מגובה התבניות.
  • אופים ב-180 כ-14 דקות. מגישים מייד.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מוס שוקולד ודובדבנים שיכור

טראפלס שוקולד - תפוז

מוס שוקולד לבן ופירות אדומים

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.