מתכון לדגים עם איולי

 
במקום מיקס דגים ניתן להשתמש בברבוניות בלבד
במקום מיקס דגים ניתן להשתמש בברבוניות בלבד צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:02 24/07/2011

מיקס דגים קטנים מטוגנים בציפוי פריך בשילוב עם רוטב איולי חריף. מתאים כנשנוש לאירוח או לארוחת הערב

 
 
 
 
 

מצרכים:

20 דגי ים קטנים - מיקס (או ברבוניות)

שמן לטיגון

 

לציפוי:

100 גרם קמח לבן

100 גרם סולת

30 גרם קמח תירס

כפית כמון טחון

כפית כורכום

קורט פלפל שאטה גרוס

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מלח פלפל שחור

 

לאיולי:

5 חלמונים

1 פלפל ירוק חריף

1.5 כפות חומץ יין לבן

4 שיני שום

250 מ"ל קנולה

250 מ"ל שמן זית

צרור כוסברה

כפית מלח

כפית סוכר

 

אופן הכנת הדגים:

  • מצפים את הדגים בתערובת הקמחים.
  • מטגנים בשמן עמוק.

 

האיולי:

  • מכניסים למעבד מזון את מצרכי האיולי פרט לשמן, ומעבדים.
  • מזליפים באיטיות את השמן ליצירת הרוטב, כדי שלא יתערבב.
  • מגישים לצד הדגים הפריכים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פילה דג ביין לבן ועגבניות שרי

סאשימי פלמידה לבנה על סלק צלוי ומלבי

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.