מתכון לסשימי פלמידה לבנה

 
סאשימי פלמידה לבנה על סלק צלוי ומלבי מרווה
סאשימי פלמידה לבנה על סלק צלוי ומלבי מרווה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:04 24/07/2011

פרוסות דקות של דג פלמידה נא על מצע של סלק צלוי ורוטב מרווה ודבש. מנה ראשונה מצויינת לאוהבי הסאשימי

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 ק"ג פלמידה לבנה ללא עור ועצמות

3 סלקים קטנים

3 ענפי בצל ירוק

צרור קטן של כוסברה

שמן זית

1 לימון טרי

 

למלבי מרווה ודבש:

1/2 ליטר שמנת

1/2 ליטר חלב

5 עלי מרווה

100 גרם סוכר

45 גרם קורנפלור

גרידת קליפה (זסט) מלימון אחד

50 גרם דבש

1 כוס יוגורט עזים

 

אופן הכנת המלבי:

  • מביאים לרתיחה שמנת, חלב, סוכר, דבש,לימון ומרווה. מניחים בצד לשעה.
  • מערבבים בקערה קורנפלור עם מעט חלב.
  • מביאים לרתיחה נוספת.
  • מערבבים עד סמיכות ומעבירים למקרר.
  • כשקר לחלוטין מערבבים עם היוגורט.

 

הסלק:

  • עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות, למשך שעה.
  • קולפים את הסלקים, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.

 

הדג:

  • פורסים את הדג לפרוסות דקות של סאשימי.

 

ההגשה:

  • מסדרים על צלחת את קרם המלבי, מרווה ודבש.
  • על הקרם מניחים את הסלקים הצלויים, פרוסות הדג, הבצל הירוק ועלי הכוסברה.
  • מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פילה דג ביין לבן ועגבניות שרי

מיקס דגים עם איולי

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.