מתכון לכבדי עוף עם ענבים

 
שילוב מצוין בין מתקתקות הענבים למליחות הכבד
שילוב מצוין בין מתקתקות הענבים למליחות הכבד צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:07 24/07/2011

הקסם של הכבדים הוא שכמה שהם פשוטים ככה הם טעימים. הפעם - כבדי עוף בחומץ וסילאן בשילוב ענבי מוסקט

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם כבדי עוף בהירים, טריים ונקיים

1 בצל סגול קטן פרוס

4 כפות חומץ בלסמי איכותי

1 כף סילאן

1 כוס ענבי מוסקט חצויים

1/2 כוס טבעות בצל ירוק

שמן זית

 

אופן הכנה:

  • במחבת חמה עם שמן זית מטגנים בצל סגול פרוס.
  • מוסיפים כבדי עוף וחורכים קלות.
  • מוסיפים את הענבים, הבלסמי, הסילאן והבצל הירוק, ומטגנים לפי מידת העשייה הרצויה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו עגל עם אפרסקים צלויים

סלט אבטיח וגבינת עזים

פנקייק ריקוטה, פירות יער ודבש

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.