מתכון לסלט אבטיח וגבינת עזים

 
3 טיפות של טבסקו לטוויסט
3 טיפות של טבסקו לטוויסט צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:09 24/07/2011

הפרי של הקיץ הופך לסלט מתוק - מלוח, בשילוב עם גבינת עזים, גרעיני חמנייה ועלי בזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות אבטיח חתוך לקוביות

100 גרם גבינת עזים (סנט מור / פטה)

2 כפות גרעיני חמנייה

5 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

3 טיפות טבסקו

6 עלי בזיליקום

מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  • שמים בקערה את קוביות האבטיח.
  • קולים את גרעיני החמנייה במחבת ומוסיפים לקערה. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור וטבסקו, ומערבבים.
  • מסדרים בצלחת הגשה ומפוררים את הגבינה מעל. מוסיפים עלי בזיליקום ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו עגל עם אפרסקים צלויים

כבדי עוף עם ענבים

פנקייק ריקוטה, פירות יער ודבש

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.