מתכון לקרפצ'יו עגל

 
מומלץ להגיש עם בצל ירוק ואגוזי מלך
מומלץ להגיש עם בצל ירוק ואגוזי מלך צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:16 24/07/2011

פרוסות דקות של בשר עגל בשילוב אפרסקים צלויים ביין לבן, חומץ בלסמי וסוכר מקורמל

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם פילה בקר

תרסיס חמאה

3 אפרסקים חצויים ללא גלעין

30 מ"ל יין לבן

1 כף סוכר חום בהיר

5 כפות בלסמי איכותי מיושן

מלח גס

גרגירי פלפל שחור

20 עלי כוסברה

2 ענפי בצל ירוק

אגוזי מלך או פקאן

 

אופן ההכנה:

  • פורסים בעזרת סכין חדה את הבשר לפרוסות דקיקות. משטחים את הבשר על צלחת ההגשה.
  • צולים במחבת חמה עם מעט תרסיס חמאה את האפרסקים. מוסיפים יין לבן ומצמצמים לחלוטין.
  • מוסיפים סוכר חום ומקרמלים את האפרסקים. מוציאים מהמחבת ומקררים.
  • מסדרים את האפרסקים הקרים על הבשר, יוצקים מעט בלסמי, שמן זית, ומתבלים במלח ובפלפל.
  • מפזרים את עלי הכוסברה, הבצל הירוק ואגוזי המלך ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

כבדי עוף עם ענבים

סלט אבטיח וגבינת עזים

פנקייק ריקוטה, פירות יער ודבש

 

 

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 
עוד בערוץ