מתכון לפילה דג ביין לבן

 
ניתן לשדרג את הדג ללוקוס או לברק
ניתן לשדרג את הדג ללוקוס או לברק צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 10:43 24/07/2011

פילה מוסר ים מבושל ביין לבן, עגבניות שרי ועשבי תיבול. מוגש על לבנה כבשים

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 פילה מוסר ים במשקל 200 גרם כל אחד, ללא עור ללא עצמות

2 כוסות שרי אדומות

6 עגבניות תמר

10 שיני שום

3 עלי מרווה

5 ענפי בצל ירוק

1 פלפל ירוק

10 עלי בזיליקום

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס יין לבן

1 כוס לבנה כבשים

 

אופן הכנה:

  • חותכים גס את כל הירקות מלבד השרי.
  • במחבת עם שמן זית מאדים בעדינות שום, פלפל חריף ועלי מרווה.
  • מוסיפים את העגבניות ומגבירים את האש למקסימום. מכסים ל- 3 דקות.
  • מתבלים את הדגים ומוסיפים למחבת. יוצקים את היין הלבן ומאדים.
  • מוסיפים בצל ירוק, בזיליקום ומאדים כ- 5 דקות.
  • בצלחת הגשה מורחים לבנה כבשים וצניחים מעל את כל תכולת המחבת.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סאשימי פלמידה לבנה על סלק צלוי ומלבי

מיקס דגים עם איולי

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.