מתכון לעוגת (מיץ) פטל ושוקולד צ'יפס לבן

 
מבית היוצר של מיץ פטל
מבית היוצר של מיץ פטל צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 07:38 28/07/2011

זה אמנם נשמע מוזר אבל אנחנו מפצירים בכם לנסות. עוגה בחושה עם סירופ פטל ונגיעות של שוקולד צ'יפס

 
 
 
 
 

2 תבניות אינגליש קייק משומנות

 

מצרכים:
2 ו- 1/2 כוסות קמח מנופה

1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
150 גרם שוקולד צ'יפס לבן (1/2 שקית)
3/4 כוס שמן
5 כפות סירופ פטל/ ויטמינצ'יק לילדים

3/4 כוס מים מהברז

3 ביצים טרופות

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר והשוקולד צ'יפס ומערבבים.
  • מועלים את הפטל ב-3/4 כוס מים וטורפים את הביצים.
  • מוסיפים לתערובת את השמן, מיץ הפטל ואת הביצים הטרופות ומערבבים עד לקבלת עיסה.
  • יוצקים את התערובת לתבניות ואופים בחום של 175 במשך כ-50 דקות.

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה >>>

 

מחפשים עוד מתכונים לעוגות בחושות? נסו את אלה:

עוגת גבינה וצימוקים

עוגת שיש שחור לבן

עוגת לימון

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת גזר

עוגת קוקוס ותפוחים

עוגת חלבה

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות בחושות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.