מתכון לסלט עגבניות ומוצרלה

 
כמובן שניתן גם להכין את הסלט גם מסוג אחד של עגבניות
כמובן שניתן גם להכין את הסלט גם מסוג אחד של עגבניות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:36 25/07/2011

סלט קיצי המשלב 3 סוגי עגבניות צלויות עם גבינת מוצרלה וקרוטונים. מוגש עם גבינת גאודה מומסת

 
 
 
 
 

המצרכים למנה אחת

 

מצרכים:

100 גרם גאודה

חבילת מוצרלה

1 מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

2 עגבניות שרי

2 עגבניות מנומרות

2 עגבניות תמר

1 גבעול תימין

מלח

סוכר

שמן זית או אבוקדו

חומץ בלסמי מצומצם

קרוטונים

עלי בזיליקום מטוגנים ( לקישוט)

 

אופן הכנה:

  • מחממים את השמנת, מוסיפים את גבינת גאודה ומערבבים עד  שמתקבל מרקם סמיך.
  • מזלפים את הגבינה המותכת לצלחת הגשה
  • צולים את העגבניות במחבת עם שמן אבוקדו, תימין מלח וסוכר עד לריכוך והשחמה היפה. מוסיפים לצלחת.
  • מזלפים חומץ בלסמי מצומצם מעל המנה ומקשטים בקרוטונים ובעלי בזיליקום מטוגנים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סטייק של טונה אדומה עם ירקות שורש

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.