מתכון לסטייק טונה אדומה

 
ניתן להחליף את הדבש בסילאן
ניתן להחליף את הדבש בסילאן צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:55 25/07/2011

טונה אדומה צרובה קלות ומוגשת בשילוב ירקות שורש אפויים בדבש. מנה למבוגרים שגם ילדים יאהבו

 
 
 
 
 

מצרכים לסטייק טונה:

4 נתחים של טונה אדומה טרייה במשקל 200 גרם כל אחד

2 כפות שמן תירס

 

לירקות:

2 גזרים בינוניים

6 בצלי שאלוט חצויים

3 שורשי פטרוזיליה קלופים וחצויים לאורכם

1 שורש סלרי חתוך לרצועות בעובי של 1/2 ס"מ

1 ענף תימין

1 ענף רוזמרין

1/4 כפית פלפל שחור

3 כפות דבש

מלח

5 כפות שמן זית

 

להגשה:

שמן שומשום

עלי גרגר נחלים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל הירקות והתבלינים ואופים מכוסה ברדיד אלומיניום, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות.
  • מחממים את שמן התירס במחבת פסים וצורבים את הטונה כ-2 דקות מכל צד.
  • מסדרים את ירקות השורש במרכז הצלחת ומעליהם את הטונה.
  • מזלפים מעל שמן שומשום ומקשטים בעלי גרגר נחלים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט עגבניות ומוצרלה בפונדו גאודה

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.