מתכון לקישואים במילוי בשר

 
את ליבת הקישואים ניתן לנצל להכנת אומלט קישואים
את ליבת הקישואים ניתן לנצל להכנת אומלט קישואים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:25 26/07/2011

אוהבים קישואים? המתכון הזה בדיוק בשבילכם - חצאי קישואים אפויים במילוי בשר טחון וצנוברים, ברוטב עגבניות

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 ק"ג קישואים

1/2 ק"ג בשר כבש חתוך קטן

בצל בינוני חתוך דק

3 שיני שום

מלח פלפל

בהראת

שמן לטיגון

4 כוסות ציר בשר או עוף מה שיש

7 כפות רסק עגבניות

1/2 כוס צנובר

חופן פטרוזיליה

חופן כוסברה

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הקישואים לאורך ומוצאים את תוכנם.
  • מטגנים את חצי הקישואים עד שמשחימים מעט, ושמים בצד.
  • מטגנים את הבצל והשום. מוספים את הפטרוזיליה, הכוסברה והצנוברים.
  • מוספים את הבשר ומערבבים.                                    
  • מערבבים את הציר עם רסק העגבניות עד שנהפך לרוטב.
  • שמים חצי מכמות הרוטב בתוך התבנית.
  • שמים את המילוי בתוך הקישואים, ואז שמים את החצי השני של הרוטב מעל כל קישוא.
  • מכסים בנייר כסף ומכנסים לתנור ל- 15 דקות.
  • מורדים את נייר הכסף ומשאירים עוד כמה דקות להשחמה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

כרעי עוף ממולאים באורז

פשטידת אורז וגרגרי חומוס

קטאייף - מאפה ערבי מתוק

 

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.