מתכון לפשטידת אורז

 
הפכו בעדינות את הסיר מעל הצלחת ליצירת העוגה
הפכו בעדינות את הסיר מעל הצלחת ליצירת העוגה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:31 26/07/2011

במקום שוב להכין אורז לבן, שדרגו לעוגת שכבות יחד עם גרגירי חומוס, גזר ובצל. גם טעים וגם יפה לעין

 
 
 
 
 

המצרכים מתאימים ל- 8 מנות

 

מצרכים:

2 כוסות אורז

כוס חומוס מושרה ומבושל

 4 גזרים

 4 בצלים

מלח

שמן

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את האורז חצי בישול עם מלח.
  • מטגנים במחבת את הבצל עד שמזהיב.
  • מוסיפים את הגזרים ואת החומוס למחבת וסוגרים כדי שהגזר יתאדה ויתרכך.
  • כשהגזר במחבת רך, שמים נייר אפייה בסיר ומעליו מניחים שכבה של אורז ושכבה של תערובת הגזר הבצל והחומוס.
  • ממשיכים להניח את השכבות עד שנגמר (כ-2 שכבות אורז ו-3 שכבות של חומוס גזר ובצל).
  • מוסיפים מעל מעט שמן, שמים נייר סופג למעלה ומשאירים על הגז על אש קטנה כחצי שעה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חצאי קישואים במלוי בשר

כרעי עוף ממולאים באורז

קטאייף - מאפה ערבי מתוק

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.