מתכון למאפינס תפוחים ושוקולד

 
אפשר להחליף את פצפוצי השוקולד בתוספות אחרות במשקל זהה
אפשר להחליף את פצפוצי השוקולד בתוספות אחרות במשקל זהה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:57 27/07/2011

הם קטנים, משובבי לב ובטן ותמיד מאוד טעימים - מאפינס תפוחים מנוקדים בשוקולד

 
 
 
 
 

מצרכים:

130 גרם סוכר

תמצית וניל

קליפה מגוררת מלימון

6 גרם אבקת אפייה

5 גרם מלח (כ1/2 כפית)

175 גרם קמח

1 ביצה

1 כף חלב

3 כפות מיץ תפוזים

50 גרם חמאה מומסת

50 גרם פצפוצי שוקולד

1 תפוח עץ ירוק מגורר גס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים היבשים.
  • מוסיפים ביצה, חלב ומיץ תפוזים, ומערבבים 2 דקות במהירות בינונית כדי לקשור אותם היטב (פעולה זו מגבירה את לחות המאפינס).
  • מוסיפים בערבוב איטי את החמאה המומסת.
  • מקפלים פנימה את תפוח העץ ופצפוצי השוקולד.
  • מחלקים לכוסות נייר ואופים ב- 210 מעלות במשך 15 דקות (יש לקחת בחשבון שזמן האפייה עשוי להשתנות בהתאם לגודל התבנית).

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת שוקולד בצורת רכבת

עוגיות על מקל

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.