מתכון לעופיונים עם לימונים כבושים

 
ניתן לשמור את הלימונים הכבושים שהכנתם בצנצנת זכוכית למנות נוספות
ניתן לשמור את הלימונים הכבושים שהכנתם בצנצנת זכוכית למנות נוספות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:47 28/07/2011

עופיונים בתנור מוגשים בשילוב לימונים כבושים ואריסה, המעניקה טעם פיקנטי נהדר

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 עופיונים במשקל 150 גרם ל אחד

4 כפות של לימונים כבושים

4 כפות שמן זית

מיץ לימון

2 גבעולי רוזמרין

1 כף אריסה

פלפל שחור גרוס

מלח

שיני שום לפי הטעם

פלפל חריף אדום

פלפל חריף ירוק

גרגירי כוסברה

 

 אופן הכנת הלימונים:

  • מרתיחים את הלימונים ומסננים את המים.
  • מועכים חלק מהלימונים ואת השאר פורסים.
  • מכניסים את הלימונים לכלי אטום עם שמן זית, מיץ לימון, פלפלונים (ירוק ואדום), גרגירי כוסברה, שום וגבעול רוזמרין.

 

עופיונים:

  • מתבלים את העופיונים עם שמן זית, מלח ופלפל, ומפזרים מעל עלי רוזמרין.
  • מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות, למשך חצי שעה..
  • מערבבים לימונים כבושים עם אריסה ומיץ הלימון.
  • מורחים את התערובת בכל צידי העופיונים, ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוף עם אננס ושזיפים

סלט עוף עם אטריות שעועית

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.