מתכון לעוגת בננות ופקאנים

 
את הבננות יש לרסק סמוך להכנת העוגה
את הבננות יש לרסק סמוך להכנת העוגה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:40 29/07/2011

עוגת בננות ופקאנים עסיסית בזכות סירופ ברנדי וסוכר שמכסה את העוגה כשהיא יוצאת מהתנור. לא אוהבים פקאנים? החליפו באגוזי מלך

 
 
 
 
 

תבנית קוגלהוף או תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ

 

מצרכים לעוגה:

100 גרם חמאה

150 גרם סוכר דמררה

3 יח' ביצים XL

1 כפית תמצית וניל איכותית

150 גרם קמח

קורט מלח

2 גרם קינמון

1 כפית אבקת אפיה

2 בננות בשלות

100 גרם פקאן קלוי שבור

 

לסירופ:

100 גרם ברנדי או רום כהה

100 גרם סוכר דמררה

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מערבלים בעזרת וו גיטרה את כל המצרכים למעט הקמח, אבקת אפיה, הבננות והפקאן, במשך כ-5 דקות במהירות בינונית.
  • מנמיכים את המהירות לאיטית, ומוסיפים את יתר המצרכים.
  • אופים כ- 35-40 דקות.
  • מבשלים את הרום והסוכר כ-5 דקות בחום בינוני וכשהעוגה יוצאת מהאפיה מברישים את הסירופ עליה, ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מאפה בצק עלים וגבינות בשכבות

טארלט קרם יוגורט ומשמשים

עוגיות גבינה מלוחות עם שומשום

 

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.