מתכון לעוגיות גבינה מלוחות

 
תנסו את העוגיות עם גבינת שמנת
תנסו את העוגיות עם גבינת שמנת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:43 29/07/2011

עוגיות גבינה אפויות שקל להכין ולשמור למקרה שאורחים קופצים במפתיע. ניתן להחליף את השומשום בקצח, עשבי תיבול, אורגנו, זעתר או גרעיני חרדל

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

250 גרם גבינה כחושה (1 חבילה)

200 גרם חמאה (1 חבילה)

100 גרם שמנת חמוצה (1/2 גביע)

3 כפות שמן

5 גרם אבקת אפייה (1/2 שקית)

10 גרם מלח (2 כפיות)

500 גרם קמח (3 וחצי כוסות)

 

לציפוי ולקישוט:

1 ביצה טרופה

שומשום

 

אופן הכנה:

  • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הגבינה, החמאה, השמנת החמוצה והשמן.
  • מוסיפים לאט את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
  • עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
  • מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ.
  • מורחים בביצה טרופה.
  • מקשטים בשומשום.
  • חותכים את הבצק למלבנים בגודל 3X4 ס"מ.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מאפה בצק עלים וגבינות בשכבות

עוגת בננות ופקאנים

טארלט קרם יוגורט ומשמשים

 

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.