מתכון לסינטה צרובה

 
כדי שהרוטב יהיה יותר סמיך תוסיפו לו עוד בננה
כדי שהרוטב יהיה יותר סמיך תוסיפו לו עוד בננה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:38 01/08/2011

פרוסות סינטה צרובות על המחבת בשילוב מיוחד של ליצ'י מתקתק. מוגש עם סלט פלפלים וגזר פיקנטי

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 סינטות נקיות משומן במשקל 200 גרם כל אחת

שמן זית

מלח ופלפל גרוס

2 קופסאות ליצ'י משומר

שמן זית

1 בננה

 

לסלט:

1 ראש סלרי חתוך לגפרורים

1 פלפל אדום חתוך לגפרורים

1 פלפל צהוב חתוך לגפרורים

1 פלפל ירוק חתוך לגפרורים

1 גזר חתוך לגפרורים

שמן שומשום

סילאן

1 כף כוסברה קצוצה

1 כפית פלפל חריף חתוך לקוביות קטנות

 

אופן ההכנה:

  • מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את הסינטה כדקה אחת מכל כיוון.
  • מוסיפים מלח ופלפך. מניחים בצד את הסינטה להצטננות.
  • במעבד מזון את הליצ'י, הבננה ושמן הזית, וטוחנים למחית קלה.
  • מערבבים את כל הירקות בסלט עם שמן שומשום, סילאן, כוסברה ופלפל חריף.
  • יוצקים על צלחת הגשה מקרם הליצ'י.
  • מניחים מעל את סלט הירקות.
  • פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ומסדרים מעל הירקות.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סאשימי אינטיאס וסלט לבבות דקל

כבדי עוף וסלט סלק ותפוחי עץ

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.