מתכון לסאשימי אינטיאס

 
תהנו הרבה יותר מהאוכל אם תשקיעו בעיצובו על הצלחת
תהנו הרבה יותר מהאוכל אם תשקיעו בעיצובו על הצלחת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:40 01/08/2011

נתחי דג סאשימי נא על קרם חצילים ורוטב סלק. מוגש עם סלט לבבות דקל, בצל וגזר. נפלא בפה מקסים בעיניים

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם אינטיאס נקי מעצמות ועור, חתוך לחתיכות סאשימי

 

לקרם חציל:

1 חציל קלוי על אש גלויה

4 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מלח

 

לקולי סלק:

1 סלק מבושל ומקולף

4 כפות שמן זית

מלח

לימון

 

לסלט:

4 כפות בצל סגול קצוץ

8 כפות לבבות דקל פרוסים דק

1 גזר חתוך לקוביות קטנות

מיץ לימון

מלח

 שמן זית

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את החציל עם שמן הזית, מיץ הלימון והמלח עד לקבלת קרם חלק.
  • טוחנים סלק, שמן זית מיץ לימון ומלח לתערובת אחידה.
  • מערבבים את כל מצרכי הסלט לקערה ומתבלים לפי הטעם.
  • מניחים כף גדושה של קרם למרכז צלחת , על הקרם מניחים חלק מהסלט, מסדרים נתחי סאשימי דג מסביב לסלט. מזלפים בעדינות מהקולי סלק מסביב למנה ויוצקים מעל הכל שמן זית.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סינטה צרובה

כבדי עוף וסלט סלק

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.