מתכון לכבדי עוף וסלט סלק

 
להכין כבד זה הכי קל
להכין כבד זה הכי קל צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:44 01/08/2011

כבדי עוף מטוגנים ללא שמן ברוטב בלסמי מצומצם. מוגש לצד סלט מתקתק עשוי סלק, תפוחי עץ ואגוזים

 
 
 
 
 

המתכון באדיבות השף שלום קדוש

 

 מצרכים:

8 מדליונים של כבד עוף מוכשר (80-100 גרם)

3 סלק אפוי קלוף מצונן

2 תפוחי "גרנד-סמית"

10 חצאים של אגוזי קליפורניה קלויים וקצוצים

2 כפות חומץ יין אדום

1 כף שמן זית

2 כפות שמן אגוזים

מלח ופלפל לבן גרוס

עלים ירוקים לקישוט

 

לרוטב:

4-5 כפות חומץ בלסמי

1 כוס ציר עגל או עוף

 

אופן הכנה:

  • לוקחים סלק שנאפה כשעה ב-200 מעלות, קולף וקורר, ופורסים אותו לרצועות דקות.
  • מקלפים וחותכים את התפוח לרצועות דקות.
  • יוצרים סלט: מערבבים את הסלק, תפוח העץ, האגוזים, שמן זית, שמן אגוזים, החומץ, המלח והפלפל הלבן. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגשה.
  • מתבלים את הכבד במלח ופלפל ומטגנים במחבת חמה משני הצדדים, ללא שמן.
  • מניחים על גבי רשת על מנת לנקז את השמן.
  • מבשלים את מצרכי הרוטב עד לצמצום.
  • מגישים את הכבדים, ומעליהם יוצקים את הרוטב והעלים הירוקים, יחד עם הסלט.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סינטה צרובה

סאשימי אינטיאס וסלט לבבות דקל

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.