מתכון לקראמבל בננות

 
מנה מהירה וקל להכנה, מתאים כשאורחים מפתיעים
מנה מהירה וקל להכנה, מתאים כשאורחים מפתיעים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:45 02/08/2011

פירורי בצק, קוקוס וקינמון בשילוב עם בננות, פקאנים מסוכרים וקצפת. תראו לנו אחד שיסרב למנה כזו

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כוס קמח

1/2 כוס סוכר חום

1 כפית קינמון

100 גרם חמאה קרה

2 בננות מעט ירוקות

קוקוס

גביע שמנת מתוקה להקצפה

2-3 כפות סוכר לבן

פקאנים מסוכרים שבורים

 

אופן הכנה:

  • להכנת הפירורים מניחים את הקמח, הסוכר והקינמון בקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה בחתיכות ומעבדים בידיים לפירורים.
  • בתבנית משטיחים את הפרורים על גבי נייר אפיה, ומכניסים לתנור שחומם מראשל-180 מעלות עד שהם משחימים.
  • בנתיים פורסים את הבננות וקוצצים את הפקאנים.
  • מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • בכוסות מסדרים את הבננות, מעליהן מפזרים קוקוס, מניחים שכבת קרמבל ועליה קצפת.
  • מפזרים מעל הקצפת ואת הפקאנים ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

כרעי עוף במילוי אורז 

עלי גפן ממולאים באורז ובשר טלה  

פשטידת גבינות ופסטה

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.