מתכון לפשטידת פסטה עם גבינות ופטריות

 
ארוחת צהריים מהירה שגם הילדים יאהבו
ארוחת צהריים מהירה שגם הילדים יאהבו צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:50 02/08/2011

פשטידה פסטה מהירה בשילוב גבינות ופטריות. כדי לחסוך זמן ניתן פשוט להשתמש בפסטה שנשארה מהארוחה של אתמול

 
 
 
 
 

מצרכים:

חבילה פסטה פנה

250 גרם גבינה ריקוטה

250 גרם גבינה לבנה

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

2 ביצים

מלח פלפל

שמיר

1 בצל גדול

1/2 חבילת פטריות

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את הפסטה, מסננים ושמים בקערה.
  • חותכים לפרוסות את הבצל והפטריות ומטגנים.
  • מוספים לפסטה את הביצים, הגבינות, השמיר ומערבבים.
  • מוסיפים את הבצל והפטריות.
  • מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים הכל ביחד.
  • מסדרים את התערובת בתבנית.
  • מפזרים את הגבינה המגוררת ומכנסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך כ-25 דקות.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

כרעי עוף במילוי אורז 

עלי גפן ממולאים באורז ובשר טלה  

קרמבל בננות עם קצפת

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.