מתכון לסלט תפוחי אדמה

 
צורת הגשה מדליקה של טאפאס סלט תפוחי אדמה
צורת הגשה מדליקה של טאפאס סלט תפוחי אדמה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:41 04/08/2011

סלט תפוחי אדמה קר עם לימון, סלרי וזעתר. מומלץ להגיש כטאפאס

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 תפוחי אדמה

2 לימונים

1 כפית גרידת לימון

2 כפות סלרי קצוץ

2 כפות שמן זית / אבוקדו

2 כפות עלי זעתר טרי

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מבשלים תפוחי אדמה כשעה על אש נמוכה עד שהם רכים.
  • מצננים, מקלפים ומועכים את תפוחי האדמה עם מזלג/ מעבד מזון לפירה גס.
  • מכינים מיץ משני לימונים.
  • מוסיפים לפירה סלרי קצוץ, את מיץ הלימונים 2 כפות שמן אבוקדו.
  • מפרידים את עלי הזעתר ומטגנים אותם במחבת עם שמן.
  • מוסיפים את עלי הזעתר. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  •  מקשטים בגרידת לימון ומגישים.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט עגבניות משלל סוגים

סלט איקרה

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.