מתכון לחמין

 
ניתן להשמש בכל בשר סיבי המתאים לבישול ארוך
ניתן להשמש בכל בשר סיבי המתאים לבישול ארוך צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:07 07/08/2011

אל תתנו לקיץ למנוע מכם לבשל את החמין הנפלא הזה שיגרום לכל המשפחה להתאסף סביב השולחן ולהתענג על הטעמים. וגם: בונוס טעים במיוחד - חיטה מתובלת בשקית קוקי

 
 
 
 
 

מצרכים:

שקית קוקי

1 ו- 1/2 ק"ג בשר צוואר

2 בצלים חתוכים גס

1/2 ראש שום (מפורק וקלוף)

4 תפוחי אדמה בינוניים

1 ו-1/2 כוסות חיטה שלמה

1 ו-1/2 כוסות מים

4-6 ביצים

 

 לתערובת התבלינים:

2 כפות שמן זית

1 כפית בהרט

1 כפית פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה

1 כפית כורכום

מעט קינמון

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את הביצים עד שהן קשות.
  • חורכים במחבת את הבשר בשמן זית.
  • מטגנים באותה המחבת את הבצלים והשום עד להשחמה.
  • מעבירים את הבשר והבצל לשקית הקוקי.
  • קולפים את תפוחי האדמה ומוסיפים לשקית הקוקי.
  • מניחים בקערת ערבוב את החיטה ומתבלים בתערובת התבלינים. מוסיפים את המים ומערבבים היטב.
  • מעבירים את החיטה לשקית הקוקי ומוסיפים גם את הביצים.
  • מניחים את השקית בתבנית אפייה ומחוררים אותה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים 8 שעות נוספות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

לחם בירה עם זיתים

פילאף בורגול

סלט חיטה קר

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.