מתכון ללחם בירה עם זיתים

 
מכניסים את אווירת הפאב לתוך הלחם
מכניסים את אווירת הפאב לתוך הלחם צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:08 07/08/2011

משדרגים את הלחם הביתי עם בירה שמוסיפה טעם עשיר וצבע חום משגע, זיתים סורים וגבינת קשקבל. מומלץ להגיש עם חמאה

 
 
 
 
 

תבנית אינגליש קייק

 

מצרכים:

500 גרם קמח תופח

500 מ"ל בירה לבנה

1/2 כף מלח

1/2 כוס זיתים סוריים מגולענים

1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה קמח עם בירה ומלח עד לקבלת תערובת מעט נוזלית - אין לערבב יותר מדי.
  • מוסיפים את הגבינה והזיתים ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות. משהים כשעה.
  • מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 50 דקות עד לקבלת קרום שחום.

 

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חמין בשקית קוקי

פילאף בורגול

סלט חיטה קר

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.