מתכון לפילאף בורגול

 
מנה צמחונית שניתן להכין גם בגרסה בשרית
מנה צמחונית שניתן להכין גם בגרסה בשרית צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:10 07/08/2011

תבשיל בורגול עם עגבניות, פלפלים וגרעיני כוסברה שמוסיפים ניחוח ארומטי ומרקם שמתפצפץ בפה

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 בצלים קצוצים

3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

1/4 צנצנת (150 גרם) עגבניות מרוסקות

1 כפית סוכר

1 כף זרעי כוסברה

100 גרם דומדמניות

400 גרם בורגול שטוף

400 מ"ל מים

שמן זית

 

להגשה:

גבינת ברינזה

בצל ירוק קצוץ

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את בצל בשמן זית עד לריכוך.  מוסיפים פלפלים וממשיכים לטגן.
  • מוסיפים רוטב עגבניות, סוכר, תבלינים ודומדמניות ומבשלים במשך 2 דקות.
  • מוסיפים בורגול ומים, ומתבלים במלח ובפלפל.
  • מערבבים ומחכים לרתיחה.
  • מכסים את הסיר במכסה, מורידים מהאש ומחכים 20 דקות.
  • מאווררים את הבורגול עם מזלג, מוסיפים בצל ירוק קצוץ וברינזה ומגישים.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חמין בשקית קוקי

לחם בירה עם זיתים

סלט חיטה קר

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.