מתכון לרולדת חצילים

 
ניתן למלא הרולדה בירקות קלויים בלבד, כך יוצאת מנה פרווה מצויינת
ניתן למלא הרולדה בירקות קלויים בלבד, כך יוצאת מנה פרווה מצויינת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:55 08/08/2011

מאפה בצק עלים עם מילוי מהמטבח היווני - חצילים, עגבניות מיובשות, זיתים וגבינת פרומעז. ניתן לאכול ישר כשהוא יוצא מהתנור אבל כשהוא מתקרר הוא אפילו עוד יותר טעים

 
 
 
 
 

מצרכים:

בצק עלים

300 גרם גבינת פרומעז

200 גרם עגבניות מיובשות

זעתר טחון וזעתר טרי

שני חצילים

200 גרם זיתי קלמטה קצוצים

שומשום

קצח

טימין

רוזמרין

 

אופן הכנה:

  • חותכים את החצילים לקוביות.
  • מטגנים את קוביות החצילים ומניחים להתקרר.
  • מערבבים ביחד את הגבינה, החצילים, העגבניות, הזיתים והזעתר.
  • חותכים את הבצק לצורה מלבנית, מניחים את המילוי באמצע וסוגרים לצורת רולדה.
  • טורפים ביצה, מברישים מעל הרולדה.  מפזרים שומשום, קצח ,רוזמרין וטימין.
  • אופים בתנור 180 מעלות 20-25 דקות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סטייק טונה אדומה

סלט פסטה קר

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.