מתכון לסלט פסטה קר

 
אל תתפתו להגיש מיד, כך הוא יספוג את כל הטעמים
אל תתפתו להגיש מיד, כך הוא יספוג את כל הטעמים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:58 08/08/2011

סלט פסטה משודרג עם פלפלים קלויים, עגבניות מיובשות, עלי תרד ופטריות. מוגש עם רוטב וינגרט שניתן להכין בקלות בבית

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת פסטה פנה מבושלת

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1 בצל ירוק

1/2 בצל יבש

1/4 קילו עלי תרד

2 כפות עגבניות מיבשות

1/2 חבילת פטריות שמפיניון

1/2 בצל אדום קצוץ

2 סוגי נקניקים לבחירתכם

מיץ לימון

שמן זית

מלח

חופן זיתים סורים

חופן בזיליקום

כפית גרידת תפוז

 

אופן הכנה:

  • קולים את הפלפלים ומקלפים את קליפתם.
  • קוצצים את הבצל, חותכים את הפטריות ומגרדים את התפוז.
  • בעזרת מוט בלנדר מכינים וינגרט לימון עם בצל, מיץ לימון, שמן זית ומלח.
  • מערבבים את כל המצרכים עם הפסטה, ומגישים.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סטייק טונה אדומה

רולדת חצילים יוונית

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.