מתכון לגוגלהוף גזר

 
חשוב לדייק בזמן האפיה כדי לשמר על הלחות שמעניק הגזר
חשוב לדייק בזמן האפיה כדי לשמר על הלחות שמעניק הגזר צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:49 10/08/2011

עוגת גזר בחושה ורכה עם פיסטוק ואגוזי לוז. במקום עוגה אחת תוכלו להכין מיני גוגל שירשימו את כולם

 
 
 
 
 

תבנית של 15 מיני גוגלהוף או תבנית גוגלהוף גדול

 

מצרכים:

140 גרם חלמון

180 גרם שמן זית

110 גרם חלבון

150 גרם סוכר חום

75 גרם אגוזי לוז קלויים שבורים גס

75 גרם פיסטוקים קלויים שבורים גס

300 גרם גזר מגורד דק

35  גרם סירופ תירס

4\1 תפוז מגורד

180 גרם קמח מלא

ספריי שמן לשימון התבנית

100 גרם אגוזים קלויים טחונים לפיזור על התבנית

3 כפות אבקת סוכר

קורט מלח

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן זית ל- 80 מעלות.
  • מעבדים את החלמון עם מוט בלנדר. מוסיפים תוך כדי בהדרגה את השמן זית בזרם דק.
  • מוסיפים את הסירופ תירס, ומערבבים ידני עם מרית, עד לבלילה אחידה.
  • מקציפים חלבון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר החום.
  • מקפלים את החלבון לתוך החלמון.
  • מוסיפים בקיפול את הגזר, האגוזים ,הפיסטוקים וקליפת התפוז.
  • מוסיפים בקיפול את הקמח.
  • משמנים את התבנית עם הספריי ומפזרים את האגוזים הטחונים .
  • מחלקים את הבלילה בתבנית.
  • אופים ב-180 מעלות  כ-15 דקות ומשחררים מיד מהתבנית,מצננים שעה ומפזרים מעל אבקת סוכר .

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

לינזר - עוגת ריבה

עוגת תפוז ופיסטוק

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.