מתכון למהפכה • מבשלים במטבח ברוטשילד

 
עודכן 17:18 08/08/2011

איך מבשלים בלי תנור, גז או מיקרוגל? קפצנו למטבח המאולתר בשדרות האוהלים כדי להכין ארוחת צהריים בריאה, טריה ובעיקר מאוד מאוד טעימה. התוצאה: בורגול עם עגבניות מיובשות ואפונה, פסטה עם עגבניות שרי וזיתים ואטריות שעועית בנוסח אסייתי. גלריית תמונות שכולה חוויה קולינרית

 
 
 
 
 

בשבוע שעבר קפצנו למטבח שמאכיל את יושבי שדרת האוהלים וגילינו חבר'ה צעירים מלאים במוטיבציה שחותכים סלט לארוחת הצהריים. בהיעדר גז, תנור או מיקרוגל הירקות והפירות הפכו לעיקר הארוחה, הם ומגוון החטיפים בשקית שראינו כמעט בכל אוהל.

 

אז החלטנו להרים את הכפפה ולהוכיח שגם בתנאים בעייתים שכאלה ניתן להכין ארוחה בריאה, טרייה ובעיקר מאוד מאוד טעימה. למשימה גויס השף רהב הררי שעם הרבה יצירתיות הצליח להרכיב 3 מנות מנצחות שגרפו המון מחמאות.

 

כדי לאפשר לכם להתענג על החוויה המיוחדת שעברנו, ביחד עם המאות שאכלו איתנו צהריים, צילמנו לכם וידאו מיוחד שיעלה ממש בקרוב (ביחד עם כל המתכונים המלאים). ועד אז, קבלו גלריית תמונות שמוכיחה שעם קצת מעוף והמון אנשים טובים, אפשר להגיע רחוק.

 

 
מתחילים בשטיפת ידיים
מתחילים בשטיפת ידיים צילום : רחלי קרוט
 
אחר כך שוטפים המון המון ירקות טריים וצבעוניים
אחר כך שוטפים המון המון ירקות טריים וצבעוניים צילום : רחלי קרוט
 
חותכים וחותכים ועוד קצת חותכים. בכל זאת, יש הרבה חבר'ה להאכיל
חותכים וחותכים ועוד קצת חותכים. בכל זאת, יש הרבה חבר'ה להאכיל צילום : רחלי קרוט
 
 
יצירתיות מאולתרת - משרים את הבורגול במים
יצירתיות מאולתרת - משרים את הבורגול במים צילום : רחלי קרוט
 
כולם מתנדבים לעזור - מרגש!
כולם מתנדבים לעזור - מרגש! צילום : רחלי קרוט
 
אחרי 3 שעות - הירקות חתוכים ומחכים להתערבב עם הפסטה, הבורגול והאטריות שעועית
אחרי 3 שעות - הירקות חתוכים ומחכים להתערבב עם הפסטה, הבורגול והאטריות שעועית צילום : רחלי קרוט
 
כמו בצבא. סירים ענקיים עם המון דברים טובים בפנים
כמו בצבא. סירים ענקיים עם המון דברים טובים בפנים צילום : רחלי קרוט
 
רק לערבב ולהגיש. פסטה עם שעועית, עגבניות שרי וזיתים
רק לערבב ולהגיש. פסטה עם שעועית, עגבניות שרי וזיתים צילום : רחלי קרוט
 
השף רהב הררי מנצח על הבשלנים באוהל ומדגים איך עושים את זה נכון
השף רהב הררי מנצח על הבשלנים באוהל ומדגים איך עושים את זה נכון צילום : רחלי קרוט
 
ככה נראה מטבח מאולתר
ככה נראה מטבח מאולתר צילום : רחלי קרוט
 
היה חם. כמה חם? לוהט! אבל שווה כל רגע
היה חם. כמה חם? לוהט! אבל שווה כל רגע צילום : רחלי קרוט
 
במיוחד כשהמון אנשים טובים הצטרפו ועזרו
במיוחד כשהמון אנשים טובים הצטרפו ועזרו צילום : רחלי קרוט
 
והיו גם כאלה שבאו לתמוך ולגרום לנו לחייך
והיו גם כאלה שבאו לתמוך ולגרום לנו לחייך צילום : רחלי קרוט
 
כפות ידיים הן הכלי הכי טוב לערבוב. אל דאגה, שטפנו אותן היטב
כפות ידיים הן הכלי הכי טוב לערבוב. אל דאגה, שטפנו אותן היטב צילום : רחלי קרוט
 
משמאל: עדי, הרוח החיה מאחורי המטבח הכי עמוס בשדרה
משמאל: עדי, הרוח החיה מאחורי המטבח הכי עמוס בשדרה צילום : רחלי קרוט
 
סוף סוף מתחילים להגיש
סוף סוף מתחילים להגיש צילום : רחלי קרוט
 
כשרבים חוזרים למנה שנייה ושלישית אנחנו מבינים שהיה שווה את העבודה הקשה
כשרבים חוזרים למנה שנייה ושלישית אנחנו מבינים שהיה שווה את העבודה הקשה צילום : רחלי קרוט
 
אז מה היה לנו? סלט אטריות שעועית בנוסח אסייתי
אז מה היה לנו? סלט אטריות שעועית בנוסח אסייתי צילום : רחלי קרוט
 
בורגול עם עגבניות מיובשות ואפונה
בורגול עם עגבניות מיובשות ואפונה צילום : רחלי קרוט
 
ופסטה עם עגבניות שרי וזיתים
ופסטה עם עגבניות שרי וזיתים צילום : רחלי קרוט
 
עכשיו נשאר לנוח ולהתענג על האוכל
עכשיו נשאר לנוח ולהתענג על האוכל צילום : רחלי קרוט
 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.