מתכון לרוסטביף פילה בקר

 
נתח לא שמן ומאוד טעים
נתח לא שמן ומאוד טעים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:38 11/08/2011

פילה בקר צלוי בתנור עם ציפוי של חרדל, סילאן וענפי רוזמרין שמוסיפים ניחוח ארומטי

 
 
 
 
 

מצרכים:

פילה בקר במשקל 500 גרם נקי

1 כף סילאן

4 כפות שמן זית

1 ענף רוזמרין

1 ענף טימין

3 שיני שום כתושות

3 כפות חרדל דיז'ון

 

אופן הכנה:

  • סוגרים פילה במחבת עם שמן זית עד לצבע שחום.
  • מעברים לתבנית עם נייר אפיה.
  • מורחים על הבשר תערובת של שום, עלי רוזמרין, עלי טימין, חרדל, מלח, פלפל וסילאן.
  • מכניסים ל-20 דקות לתנור בחום של 200 מעלות.
  • פורסים לסטייקים או רוסטביף דק ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

למתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו בקר וטפנד זיתים

סלט מנגולד

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.