מתכון לסלט מנגולד

 
נצלו את עונתם של עלי המנגולד
נצלו את עונתם של עלי המנגולד צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:38 11/08/2011

סלט מקסים של עלי מנגולד מטוגנים בשמן זית, עם תיבול פיקנטי-חמצמץ שנוצר על ידי צ'ילי חריף ומיץ לימון

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת עלי מנגולד

4 שיני שום

1 כפית צ'ילי חריף

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

מיץ מלימון שלם  או לימון כבוש חתוך לקוביות.

5 כפות שמן קנולה

 

אופן הכנה:

  • שוטפים את עלי המנגולד וחותכים לרצועות.
  • מחממים שמן בסיר שטוח, אליו מכניסים את עלי המנגולד עד לריכוך.
  • מוסיפים את שיני השום הכתושות והתבלינים, ומערבבים כל הזמן עם מכסה פתוח.
  • לקראת סוף הבישול מוסיפים את מיץ הלימון. מקררים ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

למתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו בקר וטפנד זיתים

רוסטביף פילה בקר

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.