מתכון לתבשיל פול ירוק

 
שווה להתאמץ לקלף את הארטישוק בשביל מנה כזו
שווה להתאמץ לקלף את הארטישוק בשביל מנה כזו צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:58 14/08/2011

פול ירוק וראשי ארטישוק טריים מבושלים יחדיו בתיבול של שום וכמון. כמה פשוט ככה טעים ובריא

 
 
 
 
 

מצרכים:

10 ראשי ארטישוק טריים

1/2 ק"ג פול נקי

3/4 כוס שמן זית

1/2 כוס לימון כבוש, מנוקה מזרעים וקצוץ גס

1 כוס מים

1 כפית כמון

10 שיני שום קצוצות

מיץ מלימון אחד

1 כפית פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

  • קולפים את הארטישוקים בעזרת סכין משוננת.
  • סוחטים עליהם מעט לימון למניעת השחרה.
  • מבשלים את הארטישוקים והפול בסיר עם מים רותחים, לימון ומלח למשך 10 דקות, ומסננים.
  • מחממים בסיר נוסף את השמן. מוסיפים את הארטישוקים, הפול ואת יתר המצרכים.
  • מרתיחים ומנמיכים את האש. מבשלים מכוסה כ-20 דקות.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט עוף בריא

סלק ממולא במג'דרה

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.