מתכון למאפינס שוקולד ודובדבנים

 
הסיום המושלם לארוחה רומנטית
הסיום המושלם לארוחה רומנטית צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:47 15/08/2011

מאפינס שוקולד עם נגיעות של דובדבנים ברוטב פטל חמצמץ. נראה אתכם אומרים לא לקינוח כזה

 
 
 
 
 

מצרכים למאפינס:

50 גרם דובדבני אמרנה קצוצים

250 גרם קמח תופח

25 גרם אבקת קקאו

2 כפיות אבקת אפייה

175 גרם סוכר

200 מ"ל חלב

2 ביצים טרופות

100 מ"ל שמן

75 גרם שוקולד צ'יפס

 

לרוטב:

100 גרם פטל טרי

2 כפות אבקת סוכר

3 כפות מיץ תפוזים

עלי נענע לקישוט

 

אופן הכנת המאפינס:

  • מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים. מוסיפים את יתר החומרים, ומערבבים.
  • ממלאים מנג'טים בתערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ- 20 דקות.

 

הרוטב:

  • טוחנים במעבד מזון את כל חומרי הרוטב ומגישים לצד המאפינס.
  • מקשטים בעלי נענע.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פילה דג לברק ופולנטה

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.