מתכון לפילה דג לברק

 
פילה לברק על פולנטה טרייה וחמאת מקדמיה
פילה לברק על פולנטה טרייה וחמאת מקדמיה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:48 15/08/2011

פילה לברק על פולנטה קטיפתית מתירס טרי. לא תאמינו כמה מחית תירס מתקתקה משתלבת טוב עם דג אפוי

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 פילה לברק נקי מעצמות

שמן זית בתרסיס

 

לפולנטה:

6 קלחי תירס טרי

כוס חלב חם

80 גרם חמאה

50 מ"ל מי סוכר

 

לחמאת אגוזי המקדמיה:

100 גרם חמאה

50 גרם אגוזי מקדמיה

1 כפית תימין

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את התירס במים.
  • מפרידים את הגרעינים וטוחנים במעבד מזון.
  • מעבירים דרך מסננת.
  • מעבירים את התירס לסיר ומוסיפים את החלב ומי הסוכר. מבשלים מעט ואז מוסיפים את החמאה.
  • מצפים את הפילה בשמן זית בתרסיס, מתבלים מלח ופלפל, ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-7 דקות.
  • ממיסים את החמאה עד שהיא נשרפת ומוצרי החלב שבה מתפרקים.
  • מוסיפים לחמאה המומסת את אגוזי המקדמיה, התימין ומעט מלח.
  • מעל לפולנטה מניחים את הדג, ומעל את רוטב המקדמיה ומקשטים בעלי רוקט.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מאפינס שוקולד ודובדבנים

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.