לא על הריאלטי לבדו • בישולי מאסטר שף

 
עודכן 21:35 15/08/2011

עמית אהרנסון יצא לבדוק האם האוכל מאחורי המתמודדים הצבעוניים של מאסטר שף אכן טעים, מסעדת ארקדיה הירושלמית מציעה חוויה ייחודית ומשטרת הדיאטה מזועזעת - נשנוש חדש בארה"ב: חמאה מטוגנת על מקל. חדשות האוכל 15.8.11

 
 
 
 
 

נבחרת מאסטר שף התכנסה לאירוע השקה עמוס במאכלים פרי ידם של המתמודדים. עמית אהרנוסון בדק ומצא כי ישנם כמה מועמדים חזקים ששוה לשים עליהם עין - אליאב המעצב ורחל הידועה גם כ"שלה" שהכינה גזר ממולא במו ידיה. ממצאים נוספים שנחשפו נוגעים למטבח של המתמודדים. עד כמה שזה נראה חדש, נקי ומצטלם יפה, הכיורים לא מחוברים לצנרת הביוב והכירים החשמליים מהווים בעיה קלה לאלה שרגילים לגז הביתי.

 

עזרא קדם, החלוץ של תכנית הריאלטי "המטבח", שינה פאזה לגמרי והחל בקונספט חדש ומגניב במסעדה הירושלמית שלו "ארקדיה". מדי שישי בבוקר "ארקדיה מאחורי הקלעים" מציעה בראנץ איכותי, טרי במחירים נגישים על מנת למשוך קהל יעד צעיר יותר. בנוסף, המסעדה מציגה דוכן עם ירקות אורגנים ולחמים מיוחדים שניתן לקנות ולקחת הביתה. מוזיקה, אלכוהול ואוכל שווה, זו הדרך לפתוח את הסופ"ש.

 

ארה"ב, בירת הכולסטרול התעלתה על עצמה בשנית והציגה לעולם מאכל חדש: חמאה מטוגנת על מקל בבלילת דבש וקינמון. ואם זה לא מספיק, מעל הונח גלייז של סוכר לבן. מישהו מתנדב לטעום? 

 

לכל התכניות המלאות של גיא פינס >>

 

מדבר מהבטן - בלוג האוכל של עמית אהרנסון >>

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.