מתכון לעוגת פרג בחושה

 
עוגת פרג קלילה ומהירה בניחוח הדרים
עוגת פרג קלילה ומהירה בניחוח הדרים צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 09:08 19/08/2011

מערבבים את כל המצרכים בקערה או מערבלים במיקסר, מכניסים לתנור והנה היא כבר מוכנה. עוגת פרג אוורירית ומתקתקה בניחוח הדרי

 
 
 
 
 
הבחושה שליד
הבחושה שליד
 

מצרכים:
3 ביצים טרופות קלות במזלג
1 כוס מיץ תפוזים טרי או פריגת
כוס שמן
3/4 כוס מים חמים
1 ו- 1/2 כוסות סוכר
כף ליקר גרנד מרנייה תפוזים או מעט קליפת תפוז
כוס פרג טרי

2 כוסות קמח
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה

 

לסירופ:

1/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס סוכר

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום של 175.
  • טורפים את הביצים קלות בעזרת מזלג.
  • מערבבים את כל החומרים הרטובים והיבשים יחד עד לקבלת בלילה אחידה.
  • אופים בתנור במשך 30 דקות לערך.

 

להכנת הסירוף (לא חובה):

  • שופכים את החומרים לסיר ומצמצמים עד לקבלת סירופ סמיך.
  • מברישים את העוגה הפושרת בסירופ.

 

הערות:

  • ניתן לקשט את העוגה על ידי פיזור אבקת סוכר מעל.
  • ניתן להכין את המתכון גם במיקסר. מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר במשך מספר דקות ומוסיפים את המצרכים הרטובים והיבשים לסירוגין בעירבול איטי.

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה >>>

 

מחפשים עוד מתכונים לעוגות בחושות? נסו את אלה:

עוגת שוקולד וקוקוס

עוגת שוקולד וגבינה

עוגת (מיץ) פטל ושוקולד צ'יפס לבן 

עוגת גבינה וצימוקים

עוגת שיש שחור לבן

עוגת לימון

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת קוקוס ותפוחים

עוגת חלבה

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות בחושות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.