מתכון לעוגיות מעמול

 
רק להכין תה ולהתחיל לנשנש
רק להכין תה ולהתחיל לנשנש צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:00 17/08/2011

עוגיות פריכות בניחוח וניל במילוי תמרים, אגוזים וקינמון עם ציפוי עדין של אבקת סוכר מעל

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:
1/2 כוס שמן
1/2 ק"ג קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סוכר וניל
1 כוס מים פושרים

 

למילוי:
1 חבילת תמרים מגולענים
 100 גרם אגוזים
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט


לקישוט:

אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל חומרי הבצק ומניחים בצד לחצי שעה.
  • מערבבים בקערה או במעבד מזון את כל חומרי המילוי. מכינים מהמלית כדורים קטנים.
  • מכינים מהבצק כדורים גדולים מכדורי המילוי.
  • יוצרים בכל כדור בצק גומחה ומכניסים לתוכה את המלית, וסוגרים. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב, כ-20 דקות.
  • מניחים למעמולים להתקרר ומפזרים מעל אבקת סוכר.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוף ממולא באורז וכבד קצוץ

מרק מלוחייה עם סלט חריף

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.