מתכון לארטיק מוס קפה על מקל

 
אפשר לוותר על הקפה ועל אגוזי הלוז ולצפות במקום בשוקולד חלב
אפשר לוותר על הקפה ועל אגוזי הלוז ולצפות במקום בשוקולד חלב צילום: מתוך התכנית
 

מנת קינוח אישית של מוס קפה על מקל, מצופה קרנץ' אגוזי לוז. אתם עוד תריבו עליו עם הילדים

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 מיכלי שמנת מתוקה

300 גרם שוקולד לבן

1 כף קפה נמס מגורען

 

לקישוט:

100 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים

 

אופן הכנה:

  • מרתיחים מיכל שמנת מתוקה אחד וקפה בסיר. יוצקים לקערה עם השוקולד הלבן.
  • מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומקררים כשעה במקרר.
  • מקציפים מיכל שמנת נוסף ומקפלים לתערובת הקרה (של השוקולד הלבן והשמנת).
  • יוצקים את המוס ל"רינגים", תבניות סיליקון או לתבנית פלסטיק לארטיק ומכניסים "מקל ארטיק" במרכז כל רינג/תבנית. מקפיאים.
  • שמים את אגוזי הלוז בקערה קטנה וטובלים כל ארטיק באגוזים, ומגישים.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת גלידה מדהימה

קרם בוואריה

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.