מתכון לקרם בוואריה

 
הקינוח הפופולארי להגשה בסיום הארוחה
הקינוח הפופולארי להגשה בסיום הארוחה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:54 17/08/2011

מיקי שמו מכין קרם בוואריה איכותי מוגש כמנה אישית מעל עוגה דקה ספוגה בסירופ סוכר

 
 
 
 
 

מצרכים לקרם:

2 כוסות חלב

קורט ונילין

1 כוס סוכר

4  חלמונים

2 כפות ג'לטין

2 מיכלים שמנת מתוקה

 

לתחתית:

עוגת ספוג וניל דקה

סירופ סוכר

 

לקישוט:

1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת

100 גרם אגוזים קצוצים

סירופ שוקולד

 

אופן הכנה:

  • מרתיחים בסיר את החלב, הוונילין וחצי מכמות הסוכר.
  • בקערה נפרדת מערבבים או טורפים היטב עם מטרפה ידנית,  את החלמונים והמחצית השנייה של הסוכר.
  • עורכים השוואת טמפרטורות בין התערובות.
  • מעבירים את התערובת לקערה המונחת על סיר עם מים רותחים ("בן מרי"), ומערבבים עד הסמכה. מוסיפים את הג'לטין ומקררים עד לטמפרטורת "חום שפתיים".
  • מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנוסף, הקצפה מלאה ומקפלים לתערובת הבוואריה.
  • יוצקים לתבנית שבתחתיתה עוגת ספוג וניל דקה ורטובה בסירופ סוכר. מקררים היטב במקרר.
  • מקשטים את הבוואריה בקצפת, אגוזים וסירופ שוקולד, מחלקים למנות אישיות ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת גלידה מדהימה

ארטיק קפה

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.