מתכון לקבב פרגיות

 
הסודה לשתייה הופכת את הקבב ליותר אוורירי
הסודה לשתייה הופכת את הקבב ליותר אוורירי צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 15:04 25/08/2011

קבב פרגיות עם פטרוזיליה, כוסברה וניחוח של כמון וקינמון, מנוקד בפיסטוק חלבי. מומלץ להכין על גריל פחמים אך ניתן גם על מחבת צלייה

 
 
 
 
 

מצרכים ל-12 קבבים

 

מצרכים:

600 גרם בשר פרגיות טחון

1 בצל גדול, קצוץ מאוד דק

1/2 פלפל חריף, נקי מגרעינים וקצוץ דק

3 שיני שום כתושות

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית כמון

1/2 כפית פלפל לבן

1/2 כפית קינמון

כפית מלח

5 כפות פיסטוק חלבי קלוף, קלוי וחצוי לאורכו

4 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  • מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים .
  • יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות מעט.
  •  שומרים במקרר שעתיים לפחות.
  • מחממים גריל פחמים או מחבת פסים וצולים את הקציצות 3-4 דקות מכל צד.
  • מגישים עם טחינה, פיתות וחמוצים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קציצות עגל וכדורי בשר

לבבות ארטישוק ממולאים בבשר

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.