מתכון ללבבות ארטישוק במילוי בשר

 
תבשיל ביתי שיפיץ ניחוחות מדהימים
תבשיל ביתי שיפיץ ניחוחות מדהימים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 15:04 25/08/2011

תבשיל לבבות ארטישוק במילוי קציצות בשר וצנוברים לצד אפונה

 
 
 
 
 

מצרכים:

9-12 לבבות ארטישוק קפוא

 

לקציצות הבשר:

500 גרם בשר טחון

בצל אחד קצוץ

3 שיני שום קצוצות

1/2 כוס פירורי לחם

אורגנו לפי הטעם

צרור פטרוזיליה

ביצה

4 כפות צנוברים

מלח

פלפל שחור

כמון

זנגוויל

קינמון

 

לרוטב ציר:

6 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

אורגנו

כורכום

3 עלי דפנה

רוזמרין

3 כוסות ציר עוף

1/2 כוס מיץ לימון

מלח, פלפל

פטרוזיליה קצוצה

800 גרם אפונה קפואה

 

אופן הכנה:

  • יוצרים תערובת אחידה מכל חומרי הקציצות, ויוצרים כדורי קציצות.
  • מכניסים את הקציצות אל תוך לבבות הארטישוק.
  •  מטגנים בסיר את השום, עלי הדפנה והרוזמרין, מוסיפים את ציר העוף ואת ייתר המצרכים של הרוטב, ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים לסיר את הארטישוקים הממולאים בשכבה אחת, ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
  • לקראת סוף הבישול מכניסים את האפונה הקפואה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קבב פרגית עם פיסטוק חלבי

קציצות עגל וכדורי בשר

 

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.