מתכון לפשטידת פסטה, פטריות וכרישה

 
פשטידת פסטה שמכינים בצ'יק
פשטידת פסטה שמכינים בצ'יק צילום: יח"צ
 
עודכן 08:32 29/08/2011

מחפשים פשטידה עשירה ומהירה להכנה? אין כמו מאפה מופלא על בסיס פסטה ופטריות שיגרום לאורחים (ולילדים) ללקק את האצבעות

 
 
 
 
 

מצרכים:

50 גרם חמאה

2 יחידות כרישה

1 בצל

2 קופסאות פטריות משומרות

50 גרם גבינת שמנת

200 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג

500 גרם פסטה פנה

5 ביצים

200 מ"ל שמנת מתוקה

1 כף פירורי לחם

 

אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצל, ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצל בחמאה.
  • מוסיפים למחבת את פרוסות הכרישה והפטריות ומטגנים עד לאידוי מקסימאלי של הנוזלים.
  • מבשלים את הפסטה במים חמים ועל פי הוראות היצרן.
  • מערבבים את הפסטה עם תערובת הפטריות והכריש ויתר המצרכים ומתבלים על פי הטעם.
  • משמנים בחמאה תבנית בקוטר 28 ס"מ ומפזרים בתחתית פירורי לחם.
  • מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור חם לאפיה של כ-30 דקות.

 

המתכון באדיבות מכללת השף, המכללה המובילה ללימודי קולינריה.  

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה:

חזה עוף בעשבי תיבול

סלט ירוק עם סלק

שניצלים במגוון ציפויים

פשטידת בטטה ורוקפור

פוקצ'ה ביתית

פסטה עוף ברוטב חלב קוקוס וקארי

לחם בריאות

קלצונה גבינה

4 סלטי חצילים

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.