מתכון למאפינס קפה ושוקולד

 
ניחוח קסום של קפה ונגיעות של שוקולד צ'יפס
ניחוח קסום של קפה ונגיעות של שוקולד צ'יפס צילום: גלעד וגיא צלמים
 
עודכן 07:37 22/08/2011

יש לכם בדיוק 5 דקות פנויות ואתם מרגישים צורך עז להכין משהו טעים ומתוק? מאפינס בניחוח קפה עם נגיעות של שוקולד צ'יפס מעל

 
 
 
 
 

תבנית שקעים מסיליקון

 

מצרכים (ל- 20 יחידות):

תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

2 חלבונים

1/2 כוס + 2 כפות סוכר (150 גרם)

3/4 כוס שקדים טחונים (60 גרם)

1/2 כוס קמח (60 גרם)

150 גרם חמאה

2 כפות אבקת נס קפה

שוקולד צ'יפס

  

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום בינוני  של 180 מעלות.
  • מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה לשימון תבנית הסיליקון.
  • מחממים את החמאה במיקרוגל בחום גבוה או בסיר על להבה בינונית.
  • מערבבים בקערה את הסוכר, שקדים, קמח, אבקת נס קפה, וחלבונים עד לקבלת בלילה חלקה.
  • מוסיפים את החמאה החמה וממשיכים לערבב. מניחים בצד להתקרר.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית עד 3/4 גובה השקע ומפזרים מעל הבלילה מעט שוקולד צ'יפס.
  • אופים בתנור עד להזהבה, מצננים ומגישים.

 

טיפ להגשה: ניתן לפזר מעל המאפה מעט אבקת סוכר או קינמון.

 

המתכון באדיבות השף קונדיטור אורי גלר לתרסיסי השמן של פאם.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים מעולים לצד הקפה? נסו את אלה:

טראפלס שוקולד

טירמיסו מפנק

עוגת גבינה וצימוקים

עוגת פאדג' שוקולד

עוגת (מיץ) פטל ושוקולד צ'יפס לבן 

עוגת שיש שחור לבן 

כדורי שוקולד

עוגת גבינה וצימוקים בחושה

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.