מתכון לעוגיות סנדביץ' בשלל מילויים

 
החליפו את המילוי בכל ממרח שאתם אוהבים, מריבה ועד שוקולד ותמרים
החליפו את המילוי בכל ממרח שאתם אוהבים, מריבה ועד שוקולד ותמרים צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 07:44 23/08/2011

יש להן מרקם פריך ונימוח וניתן להכין אותן במגוון מילויים אהובים כמו ריבת חלב, שוקולד למריחה או מלית תמרים. עוגיות סנדביץ' מטריפות שיגרמו להפסקת הקפה שלכם להראות אחרת

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 חלמונים
200 גרם חמאה
3 כוסות קמח 

1 כפית אבקת אפיה
כוס אבקת סוכר 
כף ליקר או קליפת לימון /תפוז
1/2 כוס מיץ תפוזים

 

למלית תמרים:

3/4 מיכל ממרח תמרים
3 כפות טחינה גולמית
צימוקים ואגוזים קצוצים דק
 

ניתן למלא את העוגיות גם בממרח שוקולד/ תפוחים מקורמלים/ממרח ריבת חלב/ריבה/ממרח חמאת בוטנים/ממרח אגוזים/מלית קינמון ואגוזים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לקבלת בצק אחיד ונעים (במידת הנדרש מוסיפים מעט קמח תוך כדי לישה). 
  • משטחים 1/2 מכמות הבצק על תבנית אפיה משומנת בגודל 27X33.
  • אופים בתנור בחום של 175 מעלות במשך כ-20 דקות עד להזהבה. מקררים.
  • מורחים על הבצק האפוי תערובת של תפוחים מקורמלים, ממרח שוקולד, ממרח אגוזים, ממרח ריבת חלב או כל ריבה אחרת על פי הטעם 
  • מפזרים מעל למלית בנדיבות אגוזים גרוסים.
  • מרדדים את הבצק שנותר ומכסים באמצעותו את הבצק המרוח במלית.
  • דוקרים באמצעות מזלג ובצפיפות את הבצק כך שיווצרו חורים קטנים עד תחתית התבנית.
  • מחזירים לאפייה נוספת בתנור בחום של 175 מעלות בתנור עד להשחמה של הבצק. מקררים.
  • חותכים את הבצק האפוי לרצועות בגודל של בערך 2X7 ומגישים.

 

להכנת המלית:

  • מערבבים את ממרח התמרים עם 3 כפות טחינה גולמית
  • מורחים את הממרח בנדיבות על הבצק האפוי ומפזרים את הצימוקים והאגוזים מעל.

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה >>>

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה:

עוגת שוקולד וקוקוס

עוגת שוקולד וגבינה

עוגת (מיץ) פטל ושוקולד צ'יפס לבן 

עוגת גבינה וצימוקים

עוגת שיש שחור לבן

עוגת לימון

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת קוקוס ותפוחים

עוגת חלבה

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.