מתכון לסשימי טונה

 
הכרישה, הגירסה המעודנת של הבצל, ברוטב כרמל חריף
הכרישה, הגירסה המעודנת של הבצל, ברוטב כרמל חריף צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:43 21/08/2011

לא עוד סשימי טונה פשוט. הפעם הוא מלווה ברוטב כרישה חריף - מתוק עם נגיעה של קרם פרש. מעדן לחובבי הדגים הנאים

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם טונה אדומה

3 כרישות

 

לקרמל חריף:

1 כוס סוכר

½1 כוסות חומץ יין לבן

1/2 כף ג'ינג'ר קצוץ

3 שיני שום פרוסות

4 פלפלי צ'ילי טריים קצוצים גס

1 כף חזרת מגוררת

 

להגשה:

3 כפות קרם פרש

 

אופן ההכנה:

  • פורסים כרישה לטבעות דקות.
  • ממיסים במחבת סוכר עד לקבלת צבע חום. מוסיפים את כל יתר חומרי הקרמל ומערבבים בזהירות.
  • מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות. מקררים.
  • מניחים בצלחת הגשה כף של קרם פרש. מסדרים מעליו כרישה חריפה ומעליו סאשימי טונה אדומה.
  • מתבלים במלח ובפלפל, ומגישים מייד.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוף במרינדת בצל

טארט טאטן בצל

טבעות בצל לבן

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.